Hoveniersbedrijf Arjan Nuver kan uw vijver aanleggen

Een vijver zorgt voor een mooi aanzicht van uw tuin en maakt uw gaarde helemaal compleet. Vandaar dat Hoveniersbedrijf Arjan Nuver zich is gaan specialiseren in vijveraanleg binnen Groningen en Drenthe. Een vijver aanleggen in Haren of omgeving doen we altijd met grote zorg. Wij kunnen alles wat met vijverwerk te maken heeft voor u regelen.

Complete vijveraanleg

Bij het aanleggen van een vijver komt heel wat werk kijken. U dient uw tuin aan een grondige renovatie te werpen, waarbij bestrating en beplanting vaak verplaatst moeten worden. Daarbij moet er natuurlijk een gat worden gegraven waarin de poel zal komen. Belangrijk is om stap voor stap goed na te denken over de benodigde werkzaamheden. Om u zo veel mogelijk tijd en werk te besparen, nemen wij de volledige vijveraanleg graag van u uit handen. Hierbij verzorgen we de realisatie van A tot Z.

Van vijverontwerp tot realisatie

Naast dat wij de bestrating, planten en bomen voor onze kiezen nemen, zorgen we voor de nodige materialen en het grondverzet. Zo hebben we alle gereedschappen in huis en bestellen we in overleg een pomp, vijverfolie, filters, planten en meer. Desgewenst kunnen we zelfs het vijverontwerp voor u realiseren. Wanneer u ons uw vijver wilt laten leggen, bespreken we eerst de mogelijkheden en uw wensen. Vervolgens maken wij een kostenplaatje, zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard gaan we spoedig voor u aan de slag. Na verloop van tijd kunt u ons tevens inschakelen voor vijveronderhoud.

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Arjan Nuver uit Haren als u geïnteresseerd bent. Dit doet u door te bellen naar 085-2083390 of door het contactformulier in te vullen. We komen met genoegen uw vijver aanleggen.