Tuinonderhoud verzorgd door Hoveniersbedrijf Arjan Nuver

Natuurlijk wilt u jarenlang blijven genieten van uw buitenstekkie. Hoveniersbedrijf Arjan Nuver draagt hier graag aan bij door uw tuinonderhoud in Haren of omgeving te verzorgen. Wij kunnen door heel Groningen en Drenthe tuinen onderhouden, zodat de aanblik van uw woning er fraai uit blijft zien.

Tuin in optimale staat

Wie wil er nu niet heerlijk kunnen vertoeven in de buitenlucht van een eigen tuin? Om dit te realiseren is het uiteraard van groot belang om uw tuin tijdig van het juiste onderhoud te voorzien. Een slecht onderhouden tuin doet immers afbreuk aan uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw gaarde nog heel wat jaren met u meegaat en dat uw gazon nog steeds blikken trekt van voorbijgangers. Bovendien blijft uw tuin in optimale staat, wat u vervolgens weer een rustgevend gevoel geeft.

Bij ons kunt u kiezen uit het volgende tuinonderhoud:

  • Een voorjaarsbeurt
  • Een najaarsbeurt
  • Maandelijks onderhoud
  • Eenmalig onderhoud
  • Vakantieservice: tijdens uw vakantie houden we uw tuin tiptop in orde

Onze diensten

In principe kunnen we elk soort tuin onderhouden. Klein of groot, veel bloemen of alleen bestrating… Wij zorgen ervoor dat het gras netjes gemaaid en het onkruid verwijderd is. Daarnaast kunnen we tegels schoonmaken, schoffelen, snoeiwerkzaamheden verzorgen, bomen verzorgen, vijvers onderhouden en eventueel nieuwe beplanting plaatsen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Vervolgens zullen wij er alles aan doen om uw tuin de beste zorg te geven.

Wilt u uw tuin laten onderhouden door Hoveniersbedrijf Arjan Nuver uit Haren? U bereikt ons via het telefoonnummer 085-2083390 of via het contactformulier. We helpen u met genoegen verder.