Tuindrainage verzorgd door Hoveniersbedrijf Arjan Nuver

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die uw tuin kan draineren? Hoveniersbedrijf Arjan Nuver is hét adres voor uw tuindrainage in Haren of omgeving. Door middel van deze ontwatering voert u water af uit uw bodem. Het grondwaterpeil zal op die manier verlagen. Wij zorgen door heel Groningen en Drenthe te allen tijde voor het gewenste resultaat.

Waarom uw tuin draineren?

In Nederland hebben we vaak te kampen met een natte bodem. Dit komt onder meer door de lage ligging van ons land en het versterkende effect van structuurbederf. Vooral wanneer u een nieuwe woning laat bouwen of uw huidige huis laat verbouwen wordt de omliggende grond zwaarbelast. De structuur van de bodem ‘bederft’ in dat geval. Met een drainage in uw tuin zorgt u ervoor dat er opnieuw bodemstructuur en -leven in de grond komt. Hierdoor zal de waterafvoer in tuinen sterk verbeteren.

Drain naar riool of sloot

Voordat we voor u aan de slag gaan, komen we graag eerst uw situatie bekijken en uw wensen bespreken. Afhankelijk van de grootte van uw tuin besluiten we namelijk om 1 tot 4 gleuven te graven. Deze leiden we vervolgens naar het riool of een omliggende sloot. De drains voeren het water hiernaartoe. De aansluiting passen we volledig aan op uw tuin. De benodigde materialen kunnen we in overleg met u bestellen. Zo verzorgen we het complete plaatje van A tot Z.

Hoveniersbedrijf Arjan Nuver uit Haren inschakelen voor uw tuindrainage? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-2083390 of door het contactformulier in te vullen. We willen met genoegen uw drainage aanleggen.