Hoveniersbedrijf Arjan Nuver voor uw boomverzorging

Door uw boom van de juiste zorg te voorzien, kunt u nog jarenlang van hem genieten. Deze vaste plant geeft de nodige schaduw in uw tuin en verfraaid het aanzicht. Hoveniersbedrijf Arjan Nuver staat klaar voor uw boomverzorging in Haren of omgeving. Wij weten als geen ander wat het beste is voor uw boom!

Waarom een boom laten kappen?

Bomen hebben lang de tijd nodig om tot wasdom te komen. Juist daarom is het van groot belang om iemand met expertise in te schakelen wanneer uw boom aan verzorging toe is. Dit om problemen en beschadigingen te voorkomen. Ook is het gevaarlijk om zelf een boom te snoeien of te kappen. Zo kunt u eruit vallen of de boom onjuist omhakken, waardoor het verkeerd kan aflopen. Bovendien is het in veel gemeentes verboden om zonder vergunning zelf een boom te kappen, verplaatsen of rooien. Tegen de tijd dat u de kapvergunning eindelijk geregeld heeft, bent u alweer een paar maanden verder. Vandaar dat wij door heel Groningen en Drenthe met genoegen het werk van u uit handen nemen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volgende boomverzorging:

  • Bomen kappen
  • Leibomen snoeien
  • Leibomen uitleiden
  • Bomen opkronen
  • Stobben freezen

Van inspectie tot uitvoering

Uiteraard zijn onze hoveniers gediplomeerd en daardoor bevoegd voor de boomwerkzaamheden. In principe kunnen we alle boomsoorten onder handen nemen. Zelfs als het om fruitbomen gaat. Vooraf komen we altijd eerst bij u op locatie om de situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en een boominspectie uit te voeren. Hierna voorzien we u van advies en vertellen we u meer over de kosten. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige boomverzorging.

Hoveniersbedrijf Arjan Nuver uit Haren uw boom laten verzorgen? Bel naar 085-2083390 of plaats een reactie via het contactformulier. We staan u spoedig te woord.